Cinema – 4D-upplevelsen

I Borgbackens Cinema, Finlands första 4D-teater, kan man uppleva två olika 4D-upplevelser under en dag i nöjesparken.


Cinemas nostalgiska ingång hittar du i närheten av huvudporten.


Filmerna ingår i åkbandets pris!


Pris utan åkband: 2 €/föreställning


Biljetter till föreställningarna kan köpas vid alla biljettförsäljningsställen. Det närmaste stället är Shop Caramelli mittemot Cinema.


  Ice Age: No Time For Nuts 4-D


 


Följ med Scrat, Ice Age-filmernas sabeltandade ekorre som är tokig i nötter, då han åker på en tidsresa som blir hans galnaste äventyr någonsin i Ice Age: No Time For Nuts 4-D. Scrat kämpar med en rucklig tidsmaskin som har skickat bort hans älskade nöt, och då kompisarna Manny, Diego och särskilt Sid är med på resan kan man lita på att det bjuds på ett och annat skratt i det här unika 4D-spektaklet fullt med specialeffekter! Filmen räcker ca 10 minuter.


 


Filmen innehåller några meningar på engelska utan textning.


Tillverkare: SimEx iWerks


Sittplatser: 72


Kapacitet: 450–500 personer/h


 


Åldersgräns 7 (tillåten för personer över 7 år). Kan orsaka ångest. Innehåller våld. 


För personer över 120 cm, personer 100–120 cm endast med följeslagare (15 år).  Rekommenderas inte för gravida eller personer med hjärt- och kärlsjukdomar eller sjukdomar i stöd- och rörelseorganen. Dessa säkerhetsgränser beror på själva attraktionen och dess funktion (rörliga bänkar och effekter).


 


 
Dyk med hajar


Vågar du stiga in i 4D-hajburen?


Dyk med hajar presenterar en helt ny 4D-teknik där besökarna själva står i händelsernas centrum. Denna upplevelse, som skapats i Polen, använder 4D-effekter för att få det att kännas som om du verkligen står i en hajbur endast några få centimeter från en riktig haj. Föreställningen räcker ca 3 minuter.


Åldersgräns 7 (tillåten för personer över 7 år). Kan orsaka ångest.