Firmaskoj och Arbetsglädje

 

Firmaskoj-produkterna är skapade med tanke på vuxna intressen. Du kan välja mellan olika upplevelser, från roliga tävlingar till privat bruk av hela nöjesparken, från ledningsgruppens möten till personalens rekreationsdagar. Om du så vill kan vår evenemangproduktionsavdelning skräddarsy ett evenemang som passar just ditt företag.

 


Nyheter för säsongen 2017

Mysteriespelet

MYSTERIESPELET

Det nya Mysteriespelet baserar sig på de populära escape room-spelen. I spelet, som är en nyhet i nöjesparksvärlden, löser spelarna gåtor på hela Borgbackens nöjesparks område. Den här spelutmaningen med snabbt tempo kräver samarbetsförmåga och mäter lagens intelligens, kreativitet och stresshanteringsförmåga.
Mysteriespelet är den bästa sortens lagspel. Alla hjälper varandra över laggränserna för att lösa gåtan. Det enda sättet att lösa det här mysteriet är att samarbeta.

Mysteriespelet i ett nötskal
• Laget får en egen mysteriemästare som leder gruppen in i en gåtfull värld
• Innehåller ett åkband till varje deltagare
• Grupper som löser gåtan får ett överraskningspris
Pris 49 €/person

Vågar du ta emot utmaningen? Ta kontakt med vår försäljningstjänst per telefon på 010 5722 220 eller via e-post på myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Du kan även fylla i en offertbegäran på webben.

 

skojkamp och mysteriespelet - borgbacken

SKOJKAMP

Svetsa samman ditt gäng med en rolig kamp och avfyra ditt teams arbetstrivsel mot skyarna som en raket! Skojkampen utmanar ett gäng kollegor att tävla mot varandra i Borgbackens talangspel. Under kampen får man träna sin kastarm, noggrannhet och samspel. Lagen kan få extra poäng genom att utmana kampledaren med i spelet. Skojkampen fungerar bäst med grupper om minst sex personer.

Skojkampen i ett nötskal
• Laget får en egen kampledare ur Borgbackens personal
• Innehåller ett kamphäfte, två åkbiljetter och ett mellanmål för varje deltagare
• Det vinnande laget får ett överraskningspris

Pris 45 €/person för 15–50 personer,
48 €/person för 6–14 personer

Väcktes ditt intresse av vår roliga nyhet? Ta kontakt med vår försäljningstjänst per telefon på 010 5722 220 eller via e-post på myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Du kan även fylla i en offertbegäran på webben.

 


De populäraste Firmaskoj-produkterna

 

 

TÄVLINGSSKOJ

I denna lekfulla tävling får lagen mäta sina krafter med hjälp av sin kunskap, skicklighet och djärvhet. Det vinnande laget belönas i god stämning. Tävlingen kan skräddarsys enligt dina egna önskemål.

Från 49 €/pers. inkl. åkband, tävlingsprogram, tävlingsledare och priser. Ta kontakt med vår försäljningstjänst per telefon på 010 5722 220 eller via e-post på myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Du kan även fylla i en offertbegäran på webben.

 

firmaskoj produkter - borgbacken

 

Sockerbaddskolan

I Shop Caramelli finns den smaskiga Sockervaddsskolan där man får ta del av en föreläsning av Professor Socrutes och dessutom själv öva på att snurra ihop sockervadd. Gruppstorlek 15–30 pers. Sockervaddsskolan för grupper 6 €/pers.

Väckte vårt smaskiga företagsprogram ditt intresse? Ta kontakt med vår försäljningstjänst per telefon på 010 5722 220 eller via e-post på myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Du kan även fylla i en offertbegäran på webben.

sockervaddsskolan

 

GÅVOSKOJ

Sommarens roligaste gåva är förstås Borgbackens åkband. Gåvoskoj lämpar sig för personalens gemensamma rekreationsdagar, som affärsgåva till kunder, för en rolig dag kollegor emellan, eller för vem som helst. Åkbandet är i kraft en dag under Borgbackens säsong, och aktiveras då den används för första gången vid en attraktion.

Från 34 €/pers. inkl. åkband

 

LINTSI-SPELEN

Du kan även ha kul på Borgbacken i spelens intressanta och nostalgiska värld. I Lintsi-spelen spelar man fem olika färdighetsspel ensam eller mot en kompis. Vem är den bästa prickkastaren, vem härskar i Derby?

Från 9 €/pers. inkl. 5 st. spelbiljetter och en speltabell.

 

KOMBO

Kombo innehåller två biljetter till åkattraktioner och två spelbiljetter. Kombo lämpar sig utmärkt för kortare besök, till exempel innan en restaurangmiddag.

Från 17 €/pers. inkl. 2 st. biljetter till åkattraktion och 2 st. spelbiljetter.

Begär en offert på Firmaskoj-produkterna >>

 

 


 

Är du ute efter någonting annorlunda?

annorlunda möte på borgbacken

 

CIRKUSSKOLA ELLER BALLONGDJUR

Cirkusskolans akrobater, jonglörer och trollkarlar kan visa upp sina konster till exempel i samband med ett möte eller under en middag. Samtidigt kan du pröva på att forma ballonger till djurfigurer.

 

4D-dykarklockan

Vågar du stiga in i hajburen? Hajen kommer så nära att det känns som om den vore äkta... Dyk med hajar presenterar ny 4D-teknik där besökarna står i händelsernas centrum. Denna upplevelse, som skapats i Polen, använder 4D-effekter för att få det att kännas som om du verkligen står i en hajbur endast några få centimeter bort från en riktig haj. Föreställningen räcker ca 3 minuter.

Från 5 €/pers. inkl. kortfilm i hajburen.

 

HAVSVÄRLDEN SEA LIFE

Vill du bekanta dig med Havsabborren Hans eller pirayornas spännande värld? Eller se de majestätiska hajarna simma runt i huvudbassängen? Havsvärlden Sea Life erbjuder spännande berättelser om livet djupt nere i havet. Du kan även boka en guidad rundtur eller kika in bakom kulisserna.

Från 16 €/pers. inkl. inträdesbiljett till Sea Life.

 

 

 

Vi gör gärna en offert enligt dina önskemål. Ta kontakt med vår försäljningstjänst per telefon på 010 5722 220 eller via e-post på myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Du kan även fylla i en offertbegäran på webben.

 

 


När du har kul på Borgbacken stöder du samtidigt barnskyddsarbetet i Finland.