Firmaskoj-utrymmena

I Borgbackens utrymmen kan du ordna möten eller festtillställningar för 10–700 personer. Vid behov utvidgar vi våra utrymmen till Kulturhuset, där du kan ordna ännu större evenemang.

 


 

Mötesutrymmen

 

mötesutrymmen tivoli på borgbacken

 

 

Tivoli Salen

Seminarieutrymmet Tivoli Salen, som har utrustats med modern mötesteknik, ligger vid Borgbackens huvudport. Det här mötesutrymmet passar för både mindre möten och större seminarier för upp till 120 personer. I samband med evenemanget är det enkelt att ordna en rolig dag i nöjesparken, en måltid i någon av Borgbackens restauranger, ett besök i havsvärlden Sea Life eller en föreställning i Peacock-teatern. Läs mer om de uppfriskande Firmaskoj-produkterna! I Tivoli Salen finns dator, dataprojektor, tv, blädderblock och två whiteboards. Mötesförfriskningar finns till hands, och man kan beställa morgon- eller eftermiddagskaffe till mötesutrymmet. Lunchen serveras i restaurang Caruzello eller Carccila.

Mötesutrymmet Tivoli Salen för min. 20 och max. 120 personer.

 

ILO mötesrummet

ILO ligger nära huvudporten och det passar bra till födelsedagfestgrupper och kreativa möten för företagsgrupper.
Mötesrummet är dekorerat med en liten rolig twist, det finns också säckstolar och skrattspeglar i rummet.
Mötesbordet är i diplomatform och det finns också tv och trådlös nätverk.
Din kreativitet får släppa loss i det somriga ILO rummet.

Rummet är bekvämt för 6-14 personer.

 

Utomhusscenen Estradi

Estradi har utrustats med senaste teknik och är den bästa platsen för att ordna utomhusevenemang. Scenen lämpar sig utmärkt för både mindre festtillställningar och större uppträdanden och artister.

 

Havsvärlden Sea Lifes mötesutrymme Luoto

Luoto-kabinettet passar för mindre möten. I rummet finns all den mötesteknik som kan behövas.

Havsvärlden Sea Lifes Luoto-kabinett har plats för max. 30 personer.

 

 

Mer information om Firmaskoj-utrymmen: myyntipalvelu@linnanmaki.fi  eller  Begär en offert >>

 


 

FESTTILLSTÄLLNINGAR

 

Restauranger på Borgbacken

 

Caruzello

För festliga tillställningar rekommenderar vi restaurang Caruzello, som ligger i närheten av huvudporten. Caruzello lämpar sig lika väl för sittande middagar som för cocktailbjudningar för upp till 500 personer. Bekanta dig med Caruzellos webbplats!

 

Funky Kitchen

Funky Kitchen i nöjesparken nordvästra hörn erbjuder urban sportmat och lämpar sig utmärkt för informella tillställningar för upp till 250 personer. Bekanta dig med Funky Kitchens webbplats!

 

Vi skapar gärna en offert enligt dina önskemål. Ta kontakt med vår försäljningstjänst per telefon på 010 5722 220 eller via e-post på myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Du kan även fylla i en offertbegäran på webben.

 


 

 

Linnanmäki 360°-presentation

 

 


När du har kul på Borgbacken stöder du samtidigt barnskyddsarbetet i Finland.