Kaféer

 

Nam nam nam

Borgbackens trivsamma kaféer erbjuder en liten andhämtningspaus under den livliga dagen. I Borgbackens kaféer bjuds det på nybakade bullar, kakor och andra delikatesser. Tillsammans med sötsakerna kan man ta sig en professionellt tillagad specialkaffe eller en underbar varm choklad. Du hittar kaféerna bredvid Raketti och Rekkaralli, vid foten av Kingi, på Minibacken och i Sea Lifes entréhall.

I kaféerna (förutom Kafé Carccila) kan man även köpa åkband och biljetter till åkattraktionerna.

 

Kahvila Linnanmäellä


 

Kafé Carccila

Kafé Carccila bjuder på smakliga salta och söta kaféprodukter samt snabba luncher. Ta dig kopp kaffe eller en uppfriskande läsk, så att du orkar besöka ännu fler av parkens attraktioner! Färggranna och glada Carccila ligger i Sea Lifes entréhall.


Kafé Hepo-Katti

Detta nya utsiktskafé passar alla som är unga i sinnet. Här bjuder vi på bl.a. sockervadd och godsaker till kaffet. Kafé Hepo-Katti ligger på Minibacken bredvid Hepparata.


Kafé&bar Linnankulma

Denna stämningsfulla viloplats bjuder förutom traditionella kaféprodukter och uppfriskande terrassdrycker även på pizzabitar och panini. Sätt dig en stund och njut av en kopp nybryggt kaffe och en bulle vid foten av Kingi.

 

Kafé Vanha Mylly

Kafé Vanha Mylly bjuder på salta och söta kaféprodukter, specialkaffe och smörgåsar. Kafé Vanha Mylly ligger vid foten av Kingi.