Erin

Erin

Ohjelmalava Estradilla to 12.10. klo 20

 

Ihastuttava Erin teki viime syksynä paluun Seliseli-albumilla, jota edeltävän levyn julkaisusta oli kulunut kolme vuotta. Välissä kuluneiden vuosien aikana eletty elämä kuuluu myös uusissa kappaleissa.

- Olen  tavannut paljon ystäviä, ihmetellyt elämää, saanut pari lasta, muistellut menneitä, suunnitellut tulevaa, ärsyyntynyt, surrut, iloinnut, aikuistunut, inspiroitunut about kaikesta ja kaikista. Nämä kelailut ja fiilikset ovat jälleen löytäneet ulospääsyn albumin muodossa, Erin kertoo.

Yhteinen sävel tuottaja Jurekin kanssa löytyi helposti. Erin sai myös kannustusta ja apua tekstien kanssa Maija Vilkkumaalta. Lausetta ”pitää voida itkeä ja tanssia samaan aikaan” käytettiin useasti levyntekoprosessin aikana.

- Tätä levyä tuli edellisiin verrattuna tehtyä enemmän yhdessä kuin yksin, mikä oli tosi inspiroivaa.

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnettu Erin on yksi maamme suosituimpia ja valovoimaisimpia artisteja, jonka ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja siitä tuli menestys. Albumi on myynyt kolminkertaista platinaa. Levyltä jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämä laina. Neljä vuotta sitten ilmestyneeltä Erinin toiselta albumilta, platinaa myyneeltä Sä osaat! -levyltä muistetaan muun muassa hittisingle Ei taida tietää tyttö.

Erin tullaan näkemään myös yhtenä Idolsin paluukauden tuomareista syksyllä 2017.

 

 

 

Kaikki ohjelma ja sisäänpääsy huvipuistoon on maksutonta. Muutokset mahdollisia.