Jaso Big Band solistinaan Sonja Lumme

Swingin ikivihreyttä

Jaso Big Band solistinaan Sonja Lumme

Ohjelmalava Estradilla su 8.10. klo 18

 

JASO - Jazz Society Big Band - perustettiin 1978 viihdyttämään väkeä erääseen mainosalan suurtapahtumaan. Siitä lähtien - nyt 35 vuotta - JASO on tehnyt musiikkia, joka on tarkoitettu paitsi kuunneltavaksi myös tanssittavaksi. JASO on kiertänyt puhaltamassa hyvää tuulta ja tanssittamassa jazz-jalkaista juhlakansaa tuhansissa tilaisuuksissa Eurooppaa ja USA:ta myöten. JASOssa ovat vuosien varrella toimineet suomalaisen viihdealan huiput sovittajina ja muusikkoina. Heitä kaikkia on yhdistänyt rakkaus jazziin ja big band -musiikkiin. JASOn solisteina ovat esiintyneet monet kansainväliset ja kotimaiset huippusolistit.
 
Sonja Lumme voitti vain 14-vuotiaana Suomen muusikkojen liiton järjestämän laulukilpailun ja on sittemmin vakiinnuttanut paikkansa Suomen viihdetaivaan kiintotähtenä. Hänet tunnetaan monipuolisena viihdetaiteilijana, säihkyvänä lavaesiintyjänä sekä arvostettuna jazzlaulajana.
Uraan on kuulunut myös monia ulkomaisia esiintymisiä aina Turkkia ja Japania myöten. Eurovision laulukilpailun jättimäinen areena on tullut myös tutuksi.Näillä sivuilla esitellään Sonja Lummen monipuolinen ura: show-ohjelmat, teatterityö, tv-esiintymiset, konsertit ja levytykset sekä erikoisohjelmien suunnittelu ja käsikirjoittminen.Uusi Iloinen Teatteri kiinnitti Sonjan riveihinsä vuonna 1984.

 

Kaikki ohjelma ja sisäänpääsy huvipuistoon on maksutonta. Muutokset mahdollisia.