Vesta

Vesta

Ohjelmalava Estradilla su 15.10. klo 20

Vesta on 22-vuotias laulaja-lauluntekijä Helsingistä. Vesta nousi suomalaisen musiikkimedian tietoisuuteen ensimmäisellä omakustannejulkaisullaan, Varjo. Sittemmin artisti solmi yhteistyösopimuksen VILD Musicin kanssa, joka on julkaissut Vestalta kaksi singleä Kevät ja Anteeksi. Jälkimmäisestä tuli pienimuotoinen hitti Helsingin diskoissa ja kappale nousi myös Spotifyn suurimmille kotimaisille soittolistoille.

Vielä 1 on Vestan kolmas virallinen singlejulkaisu. Kappaleen ovat tuottaneet yhteistyössä Vestan kanssa Joonas Laaksoharju, Kasper Granroth ja Elias Gould.

Vielä 1 on tarina lähtemisestä ja kunnianosoitus rakkauslauluille, joille ihmiset luovat omat merkityksensä. Yhdessä fiilisteltynä musiikki yhdistää, ja yksin kuunneltuna lähettää aikamatkalle muistoihin. "Kuunnellaan vielä yksi rakkauslaulu, ja vertaillaan sitä meihin."

Vestan musiikki on folk-vivahteista poppia, jossa sanoitus on kappaleiden tärkein elementti. Hänen tavaramerkkeinään ovat kuulas lauluääni ja haikea tunnelma. Peloton ote musiikilla leikkimiseen on Vestan selkeä tavoite ja keino ilmaista mielenmaisemaansa.

 

 

 

Kaikki ohjelma ja sisäänpääsy huvipuistoon on maksutonta. Muutokset mahdollisia.