Iltaranneke koululuokille

28,00 €
Minimitilausmäärä 15 kpl. Iltarannekkeella pääsee kaikkiin huvipuiston laitteisiin pituus- sekä turvarajoitukset huomioiden (3 viimeistä tuntia). Lisätiedot saat klikkaamalla otsikkoa:
 
Iltaranneke on voimassa huvipuiston kolme viimeistä aukiolotuntia yhden illan aikana kaudella 2018. Ranneke on henkilökohtainen ja vain ehjä, ranteeseen kiinnitetty ranneke kelpaa pääsylipuksi laitteisiin. Ranneke aktivoituu käyttöön ensimmäisen laitekäynnin yhteydessä.
 
Opettajat ja valvojat otamme huomioon tarjoamalla jokaista 15 tilattua ranneketta kohden yhden Iltarannekkeen kaupan päälle ilman erillistä maksua.
 
Iltaranneke voi tilata postitse haluamaansa osoitteeseen, jolloin postitusmaksu on 2 € / tilaus. Iltarannekkeet voi myös noutaa paikan päältä, mutta on syytä huomioida, että ranneke on voimassa vain kolme viimeistä aukiolotuntia. Valitessasi noudon tuotteet ovat noudettavissa tilausnumeroa vastaan vierailupäivänä Linnanmäen verkkokaupan noutopisteeltä keskikentältä Kyöpelinvuoren Hotellia vastapäätä. Noutamatta tai käyttämättä jääneitä tuotteita ei lunasteta takaisin tai vaihdeta toiseksi tuotteeksi. Tuotteella on kahden (2) viikon palautusoikeus.
 
Lisätietoja luokkaretkistä saa Linnanmäen luokkaretkimyynnistä luokkaretket@linnanmaki.fi tai kiireellisissä asioissa puh 010 5722 220. Alle 15 henkilön luokat voivat tehdä varauksen vain sähköpostitse.
 
Huom! Tuotteiden postitus alkaa maaliskuussa 2018. 
-
+