Lintsikisa ryhmille

9,00 €
Sisältää viisi pelilippua ja Lintsikisataulukon. Lintsikisa ei ole henkilökohtainen tuote, joten peliliput voi jakaa muiden kanssa. Lisätiedot saat klikkaamalla otsikkoa:
 
Pelilipuilla voi kokeilla eri pelejä tai käyttää kaikki liput yhdessä pelissä kisaamiseen. Peliliput käyvät seuraaviin peleihin: Derby, Tähtipallot, Tykinkuulat, Pellet sekä Ammunta. Lintsikisassa on mukana otteluohjeet, joiden avulla osallistujat voivat kisailla keskenään. Lisäetuna pelikierros Hyväntekijät-Onnenpyörässä. Lintsikisa on voimassa kaudella 2018. 
 
Lintsikisan voi hankkia postitettuna tai noutotuotteena. Postitettavat tuotteet toimitetaan haluttuun osoitteeseen. Noudettavat tuotteet ovat noudettavissa tilausnumeroa vastaan vierailupäivänä Linnanmäen verkkokaupan noutopisteeltä Kyöpeiinvuoren hotellia vastapäätä. 
 
Noutamatta tai käyttämättä jääneitä tuotteita ei lunasteta takaisin tai vaihdeta toiseksi tuotteeksi. Tuotteella on kahden (2) viikon palautusoikeus.
 
Lisätietoja yritys- ja ryhmämyynnistä saa osoitteesta myyntipalvelu@linnanmaki.fi tai kiireellisissä asioissa puh 010 5722 220. Alle 15 henkilön ryhmät voivat tehdä varauksen vain sähköpostitse.
 
Huom. tuotteiden postitus alkaa maaliskuussa 2018.
 
-
+