Ranneke koululuokille

33,00 €
Minimitilausmäärä 15 kpl. Kampanjahinta voimassa 31.3.2018 saakka. Lisätiedot saat klikkaamalla otsikkoa: 
 
Rannekkeella pääsee kaikkiin huvipuiston laitteisiin pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Ranneke on voimassa yhden päivän kaudella 2018. Ranneke aktivoituu käyttöön ensimmäisen laitekäynnin yhteydessä. Ranneke on henkilökohtainen ja vain ehjä, ranteeseen kiinnitetty ranneke kelpaa pääsylipuksi laitteisiin.
 
Rannekkeen luokille voi hankkia postitettuna tai noutotuotteena. Postitettavat tuotteet toimitetaan haluttuun osoitteeseen. Valitessasi noudon tuotteet ovat noudettavissa tilausnumeroa vastaan vierailupäivänä Linnanmäen verkkokaupan noutopisteeltä keskikentältä Kyöpelinvuoren Hotellia vastapäätä. Postitettavissa tuotteissa toimitusmaksu on 2 euroa / tilaus. 
 
Opettajat ja valvojat otamme huomioon tarjoamalla jokaista 15 tilattua Ranneketta kohden yhden Rannekkeen kaupan päälle ilman erillistä maksua.
 
Noutamatta tai käyttämättä jääneitä tuotteita ei lunasteta takaisin tai vaihdeta toiseksi tuotteeksi. Tuotteella on kahden (2) viikon palautusoikeus.
 
Lisätietoja luokkaretkistä saa Linnanmäen luokkaretkimyynnistä luokkaretket@linnanmaki.fi tai kiireellisissä asioissa puh 010 5722 220. Alle 15 henkilön luokat voivat tehdä varauksen vain sähköpostitse.
 
Huom. tuotteiden postitus alkaa maaliskuussa 2018.
-
+