Yhteisranneke koululuokille

38,00 €
Sisältää Linnanmäen rannekkeen sekä pääsylipun SEA LIFEen. Lisätiedot saat klikkaamalla otsikkoa:
 
Minimitilausmäärä on 15 kpl.
 
Yhteisrannekkeella pääsee kaikkiin huvipuiston laitteisiin pituus- sekä turvarajat huomioiden. Lisäksi Yhteisranneke sisältää sisäänpääsyn Merimaailma SEA LIFEen. Yhteisranneke on voimassa yhden päivän kaudella 2018 ja molemmissa kohteissa tulee vierailla samana päivänä. Ranneke on henkilökohtainen ja vain ehjä, ranteeseen kiinnitetty ranneke kelpaa pääsylipuksi laitteisiin sekä SEA LIFEen. Yhteisranneke aktivoituu ensimmäisen laitekäynnin tai SEA LIFEn vierailun yhteydessä ja on voimassa sen jälkeen aina huvipuiston sulkeutumiseen saakka. SEA LIFEn aukioloajat kannattaa varmistaa osoitteesta https://www2.visitsealife.com/helsinki/infoa/aukioloajat/
 
Opettajat ja valvojat otamme huomioon tarjoamalla jokaista 15 tilattua Yhteisranneketta kohden yhden Yhteisrannekkeen kaupan päälle ilman erillistä maksua.
 
Yhteisrannekkeen voi hankkia postitettuna tai noutotuotteena. Postitettavat tuotteet toimitetaan haluttuun osoitteeseen. Valitessasi noudon tuotteet ovat noudettavissa tilausnumeroa vastaan vierailupäivänä Linnanmäen verkkokaupan noutopisteeltä keskikentältä Kyöpelinvuoren Hotellia vastapäätä.
Postitettavissa tuotteissa toimitusmaksu on 2 euroa / tilaus.
 
Noutamatta tai käyttämättä jääneitä tuotteita ei lunasteta takaisin tai vaihdeta toiseksi tuotteeksi. Tuotteella on kahden (2) viikon palautusoikeus.
 
Lisätietoja luokkaretkistä saa Linnanmäen luokkaretkimyynnistä luokkaretket@linnanmaki.fi tai kiireellisissä asioissa puh 010 5722 220. Alle 15 henkilön luokat voivat tehdä varauksen vain sähköpostitse.
 
Huom. tuotteiden postitus alkaa maaliskuussa 2018. 

 

-
+