Verkkokauppa

Yhteisranneke koululuokille

Sisältää Linnanmäen rannekkeen sekä pääsylipun SEA LIFEen. Lisätiedot saat klikkaamalla otsikkoa:
 
Minimitilausmäärä on 15 kpl.
 
39,00 €
-
+

Ranneke koululuokille

Minimitilausmäärä 15 kpl. Rannekkeella pääsee kaikkiin huvipuiston laitteisiin pituus- ja turvarajoituksia noudattaen. Lisätiedot saat klikkaamalla otsikkoa: 
 
34,00 €
-
+

Iltaranneke koululuokille

Minimitilausmäärä 15 kpl. Iltarannekkeella pääsee kaikkiin huvipuiston laitteisiin pituus- sekä turvarajoitukset huomioiden (3 viimeistä tuntia). Lisätiedot saat klikkaamalla otsikkoa:
28,00 €
-
+

Ruokalippu koululuokille

Minimitilausmäärä 15 kpl. Retkipäivän ateriointi onnistuu vaivattomasti ennakkoon ostetuilla ruokalipuilla. Ruokalipulla voi valita yhden seuraavista ateriavaihtoehdoista:
 
8,00 €
-
+

Kotiruokabuffet koululuokille

Minimitilausmäärä 15 kpl. Max 40 ruokailijaa/kattaus. Kotiruokabuffet on helppo ja herkullinen valinta koululuokan retkipäivän ateriaksi. Tarkemmat tiedot saat klikkaamalla otsikkoa.

8,00 €
-
+

Lintsikisa koululuokille

Sisältää viisi pelilippua ja Lintsikisataulukon. Lintsikisa ei ole henkilökohtainen tuote, joten peliliput voi jakaa muiden kanssa. Lisätiedot saat klikkaamalla otsikkoa:
 
9,00 €
-
+

Herkkulippu koululuokille

Minimitilausmäärä on 15 kpl. Herkkulipulla saat Linnanmäen kioskeista tai kahviloista yhden vapaavalintaisen huvipuistoherkun seuraavista:
 
3,50 €
-
+

Juomalippu koululuokille

Minimitilausmäärä 15 kpl. Lipulla voi valita yhden juoman (kahvi, kaakao, tee tai 0,3l hanalimu). Tarkemmat tiedot saat klikkaamalla otsikkoa.
 
2,50 €
-
+

Hattarakoulu koululuokille

Lisähupia luokkaretkipäivään tuo oppitunti hattarakoulussa! Ryhmäkoko 15–30 oppilasta. Lisätietoja saat klikkaamalla otsikkoa: 
 
6,00 €
-
+