Rekrytointi

Haluatko viettää ikimuistoisen kesän huvipuistossa muita viihdyttäen? Helsingin hauskimmassa kaupunginosassa se onnistuu.

Linnanmäellä olemme kaikki hupimestareita, eli työskentelemme asiakkaan iloksi ja luomme heille ainutlaatuisia elämyksiä. Hupimestarius on kuvaus siitä, millä asenteella, osaamisella ja työtavoilla me kaikki linnanmäkeläiset työskentelemme huvipuistossa. Palveluasenteemme näkyy hymyilevistä silmistä, yllätämme asiakkaan suosituksilla ja vinkeillä, tunnistamme asiakkaiden odotukset ja pulmatilanteet sekä varmistamme aina turvallisuuden. Uskomme siihen, että vain innostuneina ja sitoutuneina voimme tuottaa ainutlaatuisia asiakaskohtaamisia, jotka ovat huvipuiston onnistumisen yksi tärkeimmistä edellytyksistä.

Linnanmäellä työskentelee yli 60 vakituista ympärivuotista työntekijää ja huvipuistokaudella yli 600 kausityöntekijää. Vakituisesta henkilökunnasta n. puolet on huvipuistolaitteiden toiminnasta ja huollosta vastaavaa teknistä henkilökuntaa ja toinen puoli toimii erilaisissa myynti-, hallinto- ja johtotehtävissä. Kausityöntekijät vastaavat huvipuistokaudella palveluidemme sujumisesta ja elämysten tuottamisesta asiakkaillemme.

Kesän 2017 kausityöntekijöiden hakuaika on 9.-29.1.2017. Lisätietoa tulossa tälle sivustolle myöhemmin.

Linnanmäellä työskentelemme lastensuojelun hyväksi, joten sinullakin on mahdollisuus tehdä hyvää ja iloita työksesi. Lasten Päivän Säätiön toiminnan tarkoituksena on Linnanmäen huvipuistoa ylläpitämällä ja kehittämällä kerätä varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Varoja lastensuojelutyöhön on kerätty jo 65 vuotta ja Linnanmäen tuotoilla on tuettu lastensuojelutyötä lähes 100 miljoonalla eurolla nykyrahassa laskettuna.

 

 

Työskentely Linnanmäellä:

 

Tietoa eri työtehtävistä: