Linnanmäki työnantajana

Työ, jossa on reilusti riemua!

Haluatko työskennellä hyvän yhteishengen ja fiiliksen ympäröimänä ainutlaatuisessa ympäristössä? Haluatko ilahduttaa työksesi ja tehdä hyvää työlläsi? Me Linnanmäellä olemme kaikki hupimestareita. Työskentelemme asiakkaan iloksi ja varmistamme omalla työllämme, että jokaisen huvipuistossa vierailevan päivä on onnistunut elämys.

Linnanmäki on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place to Workin työtyytyväisyyskyselyssä suurten yritysten sarjassa. Lisäksi vuodesta 2017 alkaen Linnanmäki on saanut jo kolmena vuonna peräkkäin Great Place to Work -sertifikaatin. Linnanmäki on tutkitusti siis yksi Suomen parhaista työpaikoista!

Linnanmäen Huvipuistoa pyörittää Lasten Päivän Säätiö, jonka toiminnan tarkoituksena on tuottaa varoja lastensuojelutyölle. Varat ohjataan käyttöön kuuden suomalaisen lastensuojelujärjestön kautta. Jokainen Linnanmäen työntekijä on omalla työpanoksellaan mahdollistamassa onnistumisen yhteisen mission toteutumisessa. Vuosien saatossa olemme keränneet lastensuojelutyölle yhteensä noin 120 miljoonaa euroa.

Linnanmäki työllistää joka vuosi noin 650 kausityöntekijää ja noin 70 ympärivuotista työntekijää hupimestareiden eri työtehtäviin. Kesällä hauskuutamme yli miljoonaa asiakasta ja talvisin kehitämme intohimoisesti uusia huvituksia. Maamme suurimpana matkailukohteena tarjoamme ainutlaatuista kokemusta asiakaspalvelusta ja laajan kirjon erilaisia työtehtäviä, joita huvipuisto tarvitsee menestyäkseen.

Tarjoamme työn, jossa on reilusti riemua!

  • Linnanmäki tekee hyvää. Työskentelemällä Linnanmäellä olet tuottamassa varoja lastensuojelutyölle Suomessa.

  • Linnanmäki on yksi Suomen parhaista työpaikoista (GPTW tutkimus 2019 & 2020). Olemme vastuullinen työnantaja. Työskentelemme hyvällä yhteishengellä pyrkien tavoitteisiin yhdessä tekemällä. Tuemme toisiamme ja olemme kaikki hupimestareita!

  • Linnanmäki on ainutlaatuinen työpaikka ja alansa markkinajohtaja. Huvipuisto tarjoaa työympäristön, jossa pääset ilahduttamaan asiakkaita ja työskentelemään huipputiimissä!