Rannekkeet ja liput

Maksuton sisäänpääsy ja 9 maksutonta laitetta!

Sisäänpääsy huvipuiston alueelle on maksuton. Pääset siis nauttimaan huvipuiston tunnelmasta, Estradin ohjelmasta sekä yhdeksästä maksuttomasta laitteesta täysin veloituksetta!

 

 

Ranneketuotteet

Ranneke

Rannekkeella pääset huvittelemaan Linnanmäen kaikkiin huvipuistolaitteisiin pituus- ja turvarajat huomioiden.

39€

Huvipuistosta ostettuna

39€

Verkkokaupasta ostettuna

Iltaranneke

Iltaranneke on voimassa yhtenä vierailupäivänä kolme viimeistä aukiolotuntia. Iltarannekkeen hinta on asiakkaille sama pituudesta tai iästä riippumatta.

30€

Huvipuistosta ostettuna

Rannekkeen päivitys

Huvittaisiko huomennakin? Nouda huvittelupäiväsi päätteeksi uusi ranneke Juhlatorin lipunmyynnistä 10 euron hintaan ja tule seuraavana päivänä uudestaan.

10€

Huvipuistosta ostettuna

Ranneke S-etukortilla ennakkopisteistä

Rannekkeen saat ostettua itsellesi S-ryhmän ennakkomyyntipisteistä 16.4.2018 alkaen! Huomioithan, että rannekkeiden osto ei kerrytä bonusta.

36€

S-etukortilla ennakkomyyntipisteistä 21.10.2018 saakka

Muut vekkulat lipputuotteet

Tuplahupi

Huippuetu huvittelijalle! Rannekkeen, iltarannekkeen tai lippunipun oston yhteydessä SEA LIFEn sisäänpääsyn 8 € hintaan (norm. aikuinen 16,5 € / lapsi 13 €)

8€

Huvipuistosta ostettuna

Lippunippu

Lippunippu sisältää kuusi laitelippua. Yhdellä laitelipulla pääsee yhteen huvipuistolaitteiseen pituus- ja turvarajoituksia noudattaen.

39€

Huvipuistosta ostettuna

39€

Verkkokaupasta ostettuna

Laitelippu

Yhdellä laitelipulla pääsee yhteen huvipuistolaitteiseen pituus- ja turvarajoituksia noudattaen.

8€

Huvipuistosta ostettuna

Lintsikisa

Lintsikisa-pelivihko sisältää 5 peliseteliä, joilla voi pelata hauskoja Linnanmäen taitopelejä: Derby, Tähtipallot, Tykinkuulat, Pellet sekä Ammunta.

10€

Huvipuistosta ostettuna

10€

Verkkokaupasta ostettuna

Kombo

Sisältää kaksi laitelippua ja kaksi pelilippua. Laitelipuilla voi hurvitella Linnanmäen laitteissa pituus- ja turvarajat huomioiden.

20€

Huvipuistosta ostettuna

Hyvä tietää

 • Tuotteiden voimassaoloajat
  Kaikki tuotteet ovat voimassa kauden loppuun 21.10.2018 saakka, ellei toisin mainita. Käyttämättömiä tuotteita ei hyvitetä.
 • Turvarajat
  Tarkistathan laitteiden turvarajat ennen huvipuistoon saapumista. Laitteiden turvarajat perustuvat laitevalmistajien määrittämään ja viranomaisten hyväksymään pituusrajaan. Turvakaaret saattavat rajoittaa isokokoisten pääsyä laitteeseen. Asiakkaiden pituus tarkistetaan laitteeseen mentäessä.
 • Maksuttomat laitteet
  Maksuttomia laitteita ovat Kuuputin, Merirosvolaiva, Muksupuksu, Panoraama, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli, Sukelluskello HA-1 ja Vankkuripyörä. Maksuttomat laitteet sulkeutuvat kaksi tuntia ennen huvipuiston sulkeutumista, lukuunottamatta sunnuntaita, jolloin ne sulkeutuvat klo 20. Viiden tunnin aukiolopäivinä kaikki laitteet ovat avoinna koko aukioloajan. Panoraama on avoinna aina huvipuiston aukioloaikojen mukaan.
 • Lapsen huoltajat laitteilla
  Huomioithan, että osaan laitteista lapsi saattaa tarvita huoltajan. Huoltajan tulee olla 15 vuotta täyttänyt. Huoltajalla tulee olla laitteeseen mentäessä oma ranneke tai laitelippu. Alle 100 cm lapsi tai lapsen huoltaja pääsee maksutta Hepparataan, Maisemajunaan, Karuselliin ja Rekkaralliin, kun toisella on ranneke tai laitelippu.
 • Ryhmille
  Yli 15 hengen ryhmät voivat ostaa edullisemmat rannekkeet verkkokaupastamme. Teemme mielellämme tarjouksen myös muista tuotteista: myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Lisätietoja työhuvinvointituotteista.
 • Maksuvälineet huvipuistossa
  Käteinen käy kaikissa Linnanmäen toimipisteissä. Pankki- ja luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Diners, Eurocard, MasterCard ja American Express) voi maksaa huvipuiston kaikissa toimipisteissä pelejä lukuun ottamatta. Jos omistat sirukortin, sillä maksaminen edellyttää henkilökohtaisen tunnusluvun (PIN) käyttöä. Lisätietoa sirukortista saat omasta pankistasi.
 • Kulttuuri-, liikunta- ja virikesetelit
  Verolainsäädäntö on rajannut huvipuistot kulttuuri- liikunta- ja virikeseteleiden käytön ulkopuolelle. Tästä johtuen kulttuuri- liikunta- ja virikesetelit eivät käy maksuvälineenä Linnanmäellä.
 • Muutokset
  Sään, teknisten syitten tai muun poikkeustilanteen vuoksi huvipuistolaitteita voidaan joutua sulkemaan tai ohjelmaa muuttamaan. Ostettuja lippuja ja rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.
 • Maksusitoumukset
  Luethan huolellisesti ohjeet maksusitoumuslomakkeen täyttämisestä.