Hyvä tietää

 

 • Rannekkeet
  Rannekkeet ovat henkilökohtaisia. Vain ehjä ja ranteeseen kiinnitetty ranneke kelpaa. Ranneke aktivoituu ensimmäisellä laitekäynnillä kyseisen päivän rannekkeeksi. Laitelippuja käytettäessä kaikkiin laitteisiin menee asiakkaalta yksi lippu. Laitelippuja ja rannekkeita voi ostaa Linnanmäen lipunmyyntipisteistä, kioskeista ja kahviloista. Rannekkeita voi ostaa ennakkoon Linnanmäen verkkokaupasta, osasta S-ryhmän Prismoja, S-marketteja ja Sokoksia.

  Tuotteiden voimassaoloajat
  Kaikki kauden 2020 tuotteet ovat voimassa kauden loppuun 18.10.2020 saakka, ellei toisin mainita. Käyttämättömiä tuotteita ei hyvitetä.
 • Turvarajat
  Tarkistathan laitteiden turvarajat ennen huvipuistoon saapumista. Laitteiden turvarajat perustuvat laitevalmistajien määrittämään ja viranomaisten hyväksymään pituusrajaan. Turvakaaret saattavat rajoittaa isokokoisten pääsyä laitteeseen. Asiakkaiden pituus tarkistetaan laitteeseen mentäessä.
 • Maksuttomat laitteet
  Maksuttomia laitteita ovat Kuuputin, Merirosvolaiva, Muksupuksu, Panoraama, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli, Cinema 4D: Sukelluskello HA-1 ja Vankkuripyörä. Maksuttomat laitteet sulkeutuvat kaksi tuntia ennen huvipuiston sulkeutumista, lukuunottamatta sunnuntaita, jolloin ne sulkeutuvat klo 20. Viiden tunnin aukiolopäivinä kaikki laitteet ovat avoinna koko aukioloajan. Panoraama on avoinna aina huvipuiston aukioloaikojen mukaan
 • Lapsen huoltajat laitteilla
  Huomioithan, että osaan laitteista lapsi saattaa tarvita huoltajan. Huoltajan tulee olla 15 vuotta täyttänyt. Huoltajalla tulee olla laitteeseen mentäessä oma ranneke tai laitelippu. Alle 100 cm lapsi tai lapsen huoltaja pääsee maksutta Hepparataan, Maisemajunaan, Karuselliin ja Rekkaralliin, kun toisella on ranneke tai laitelippu.
 • Ryhmille
  Yli 15 hengen ryhmät voivat ostaa edullisemmat rannekkeet verkkokaupastamme. Teemme mielellämme tarjouksen myös muista tuotteista: myyntipalvelu@linnanmaki.fi. Lisätietoja työhuvinvointituotteista.
 • Luokkaretket
  Voit hankkia vähintään 15 hengen ryhmän luokkaretkirannekkeet verkkokaupastamme. 
 • Maksuvälineet huvipuistossa
  Käteinen käy kaikissa Linnanmäen toimipisteissä. Pankki- ja luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Diners, Eurocard, MasterCard ja American Express) voi maksaa huvipuiston kaikissa toimipisteissä. Jos omistat sirukortin, sillä maksaminen edellyttää henkilökohtaisen tunnusluvun (PIN) käyttöä.
 • Kulttuuri-, liikunta- ja virikesetelit
  Verolainsäädäntö on rajannut huvipuistot kulttuuri-, liikunta- ja virikeseteleiden käytön ulkopuolelle. Tästä johtuen kulttuuri-, liikunta- ja virikesetelit eivät käy maksuvälineenä Linnanmäellä.
 • Muutokset
  Sään, teknisten syiden tai muun poikkeustilanteen vuoksi huvipuistolaitteita voidaan joutua sulkemaan tai ohjelmaa muuttamaan. Ostettuja lippuja ja rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.
 • Maksusitoumukset
  Luethan huolellisesti ohjeet maksusitoumuslomakkeen täyttämisestä.
 • Koirat
  Ainoastaan avustaja- ja opaskoirien oleskelu alueella on sallittu.
 • Savuttomuus ja alkoholi
  Kaikki ravintolat ja muut sisätilat, Minimäki sekä peli- ja laitealueet ovat savuttomia. Huvipuistoviihtyvyyden lisäämiseksi Linnanmäki toivoo, että tupakoitsijat käyttävät heille osoitettuja alueita aina tupakoidessaan. Omien alkoholijuomien tuominen alueelle ei ole sallittua.
 • Pankkiautomaatti
  Pankkiautomaatti sijaitsee pääportin yhteydessä.
 • Postilaatikko
  Postilaatikko sijaitsee Shop Rollen vieressä.
 • Löytötavarat
  Löytötavaroita voi tiedustella huvikauden 2020 aikana sähköpostitse infopiste@linnanmaki.fi. Huvikauden 2020 löytötavarat siirretään kauden aikana kahden viikon välein Suomen Löytötavarapalveluun. Suomen löytötavarapalvelun yhteystiedot: Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki. Puh 0600 41006 (1,97€/min+pvm).
 • Lastenhoitohuoneet
  Huvipuistomme alueelta löytyy kaksi lastenhoitohuonetta, jotka on varustettu muun muassa hoitopöydällä, potalla ja mikrolla. Lastenhoitohuoneiden tarkat sijainnit löytyvät opaskartastamme. Lastenrattaita on mahdollista lainata vierailupäivän ajaksi panttia vastaan. Lastenrattaat löytyvät molempien sisääntuloporttien tuntumasta. Vaippoja on mahdollista ostaa Pellen puodista.
 • Ensiapu
  Ensiapu päivystää kaikkina huvipuistopäivinä. Henkilökunta auttaa hätätapauksissa. Ensiapu sijaitsee Ukko-laitteen vieressä Valvomon lähellä.
 • Info
  Info sijaitsee lipunmyyntirakennuksessa, Kyöpelinvuoren hotellia vastapäätä. Info palvelee sinua muun muassa seuraavissa asioissa: löytötavarat, kuulutukset, kadonneet henkilöt, asiakaspalautelomakkeet, matkapuhelimen lataus, juna-aikataulut. Jos jokin askarruttaa, niin info auttaa kaikissa asioissa.