• Ensiapu
  Ensiapu päivystää kaikkina huvipuistopäivinä. Henkilökunta auttaa hätätapauksissa. Ensiapu sijaitsee Ukko-laitteen vieressä Valvomon lähellä.
 • Info
  Info sijaitsee lipunmyyntirakennuksessa, Kyöpelinvuoren hotellia vastapäätä. Info palvelee sinua: katoamiset, löytötavarat, kuulutukset, asiakaspalautelomakkeet, juna-aikataulut sekä hotelli- ja tapahtumatiedot Helsingissä.
 • Latauspisteet
  Löydät puhelimen latauspisteemme Hurlumheistä, Cafe Donitsista ja Peacock-teatterin narikkatilasta. Latauspiste toimii lukittuvalla lokeromenetelmällä, joten voit huoletta jatkaa huvittelupäivääsi puhelimen latautuessa. Lokeron lukitsemiseen tarvitset etäluettavan RFID-kortin eli esimerkiksi pankkikortin, matkakortin tai kirjastokortin.
 • Perheen pienimmät
  Huvipuistomme alueelta löytyy kaksi lastenhoitohuonetta, jotka on varustettu vaippa-automaateilla. Automaateista saa myös kosteuspyyhkeitä sekä välipaloja. Hoitohuoneiden tarkat sijainnit löytyvät opaskartastamme. Lastenhoitohuoneet on varustettu muun muassa hoitopöydällä, potalla, mikrolla ja imetystuolilla. Imettää voi myös huvipuiston alueella. Vauvanruokia voi lämmittää lastenhoitohuoneessa tai Lintsiburgerissa. Perheen pienimmille voi ostaa pussismoothieita Shop Caramellista, Shop Rollesta sekä kahviloista.
  Pääsääntöisesti kaikissa Linnanmäen ravintoloissa on saatavilla syöttötuoleja ruokailuhetkien ajaksi. Lastenrattaita voi lainata vierailupäivän ajaksi panttia vastaan ja ne löytyvät molempien sisääntuloporttien tuntumasta. 
 • Savuttomuus ja alkoholi
  Kaikki ravintolat ja muut sisätilat ovat savuttomia. Tupakointi on puistossa sallittu erikseen merkityillä tupakointipaikoilla. Omien alkoholijuomien tuominen alueelle ei ole sallittua.
 • Pankkiautomaatti
  Pankkiautomaatti sijaitsee pääportin yhteydessä.
 • Muutokset
  Sään, teknisten syiden tai muiden poikkeustilanteiden vuoksi huvipuistolaitteita voidaan joutua sulkemaan tai ohjelmaa muuttamaan. Ostettuja laitelippuja ja rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.
 • Tavaroiden säilytys
  Ukon alapuolella sekä Eteläisen Portin sisäänkäynnillä sijaitsevat säilytyslokerot toimivat 0,50:n, 1:n ja 2 euron kolikoilla (2 € / avaus). Säilytyslokeroiden koot: Oven kohdalta korkeus 42cm, leveys 27cm ja syvyys 78cm. Linnanmäki ei vastaa alueella kadonneista tai rikkoutuneista tavaroista. Säilytykseen ei voi tuoda alkoholijuomia.
 • Löytötavarat
  Kadonneet tavarat toimitetaan 1–2 viikon sisällä katoamisesta Suomen Löytötavarapalvelulle, jonka yhteystiedot ovat: Suomen löytötavarapalvelu, Mäkelänkatu 56, 00510 Helsinki. Puh. 0600 41006 (1,97 € / min + pvm). Voit olla löytötavaroiden osalta yhteydessä suoraan Linnanmäen Infoon sähköpostitse: [email protected].
 • Koirat
  Ainoastaan avustaja- ja opaskoirien oleskelu alueella on sallittu.
 • Postilaatikko
  Postilaatikko sijaitsee Shop Rollen vieressä.
 • Turvarajat
  Tarkistathan laitteiden turvarajat ennen huvipuistoon saapumista. Laitteiden turvarajat perustuvat laitevalmistajien määrittämään ja viranomaisten hyväksymään pituusrajaan. Turvakaaret saattavat rajoittaa isokokoisten pääsyä laitteeseen. Asiakkaiden pituus tarkistetaan laitteeseen mentäessä.
 • Maksuttomat laitteet
  Maksuttomia laitteita ovat Kuuputin, Merirosvolaiva, Muksupuksu, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli ja Vankkuripyörä. Maksuttomat laitteet sulkeutuvat kaksi tuntia ennen huvipuiston sulkeutumista. Viiden tunnin aukiolopäivinä kaikki laitteet ovat avoinna koko aukioloajan.
 • Lapsen huoltajat laitteilla
  Huomioithan, että osaan laitteista lapsi saattaa tarvita huoltajan. Huoltajan tulee olla 15 vuotta täyttänyt. Huoltajalla tulee olla laitteeseen mentäessä oma ranneke tai laitelippu. Linnanmäellä on viisi laitetta, johon alle 100 cm lapsi ja hänen huoltajansa pääsevät yhdellä rannekkeella tai yhdellä laitelipulla. Nämä laitteet ovat HepparataKaruselliMaisemajuna, Rekkaralli ja Panoraama.