Lasten Päivän Säätiö

Huvittelemalla hyvää Linnanmäellä

Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä ylläpitänyt ja kehittänyt vuonna 1950 avattua Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuosien saatossa olemme keränneet lastensuojelutyölle yhteensä noin 130 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä kaikki asiakkaamme tukevat lastensuojelutyötä.

Linnanmäen pääyhteistyökumppani on Oy Hartwall Ab. Linnanmäen pääyhteistyökumppanit tukevat panoksellaan arvokasta lastensuojelutyötä.


Lasten Päivän Säätiö:

Linnanmäen Huvipuiston perustivat kuusi lastensuojelutyötä tekevää järjestöä vuonna 1950. Vuonna 1957 nämä järjestöt perustivat Lasten Päivän Säätiön.

 • Barnavårdsföreningen i Finland
  on Suomen vanhin lastensuojelujärjestö, joka tekee työtä paremman lapsuuden, vahvemman vanhemmuuden ja lapsiystävällisemmän yhteiskunnan puolesta. Järjestö tarjoaa mm. tukea lapsille ja perheille, jotka kokevat arjen haastavaksi.

 • Ensi- ja turvakotien liitto ry
  on valtakunnallinen lastensuojelun kansalaisjärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä.

 • Lastensuojelun Keskusliitto ry
  edistää ja kehittää järjestöjen, kuntien ja valtiovallan yhteistyötä lastensuojelun alalla ja sen tärkeimpiä tehtäviä on ajaa lapsen etua, vaikuttaa yhteiskuntapoliittisesti lapsia koskevassa päätöksenteossa ja yhdistää eri tahojen lastensuojeluasiantuntemus.

 • Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry
  on avoin ja valtakunnallinen kansalaisjärjestö, johon kaikki uudet jäsenet ovat tervetulleita. Liiton päätehtävä on edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia.

 • Parasta Lapsille ry
  on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö, jonka tavoitteena on vahvistaa lapsiperheiden arjessa jaksamista järjestämällä leiri-, viikonloppu- ja kerhotoimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille.

 • Pelastakaa Lapset ry
  on laadukkaan lastensuojelutyön ammattilainen ja vahva vaikuttaja yhteiskunnassa. Järjestön tavoitteena on lisätä lasten hyvinvoinnin edellytyksiä ja mahdollisuuksia kohti parempaa aikuisuutta. Se tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia kotimaassa ja maailmalla.

 

 

Lasten Päivän Säätiön säännöt (pdf)Jokainen huvipuistovieras on iloinen hyväntekijä. Lasten Päivän Säätiö kiittää huvipuistokävijöitään ja pääyhteistyökumppaneitaan tuestaan lastensuojelutyöhön.