Linnanmäen Valokarnevaalia juhlitaan 11.-21.10.2018. 

 

Linnanmäen perinteikäs Valokarnevaali valloittaa taas lokakuun! Tänä vuonna pääosassa tulee olemaan valo. Pääkumppanina nähdään Sun Effects, joka loihtii huvipuistoon upean säkenöivän kokemusmaailman. Erilaiset valoefektit korostavat puistossa laitteita ja muita mielenkiintoisia elementtejä. 

Sen lisäksi, että puisto pukeutuu juhlavalaistukseen, on luvassa myös uniikkeja tähtihetkiä! Muoti, valo ja musiikki yhdistyvät tänä vuonna aivan ennennäkemättömällä tavalla, kun erikoisohjelmaa Linnanmäelle on suunnitellut Ivana Helsingin Paola ja Pirjo Suhonen. Huvipuiston sädehtimisen lisäksi puistoon tuodaan upeita tähtikohteita, joissa yhdistyy monikerroksellinen kokemusmaailma.

Linnanmäelle luodaan viisi tähtikohdetta; Taikasirkus, Autorata, Vesitorni, Keidas ja Hurjakuru, jotka saavat ylleen aivan uniikin valomaailman. Sykähdyttävän valaistuksen lisäksi kohteissa nähdään tähtihetkiä, kun laitteen kyydissä voi nauttia valaistuksen ja liikkumisen lisäksi musiikista: kohteisiin saapuu artisteja esiintymään. Esityksiä nähdään arkena kolme päivässä ja viisi viikonloppuisin.

Olethan jo ilmoittautunut tapahtumaan Facebookissa? Tee se täältä