Vastuullisuus Linnanmäellä

Lasten Päivän Säätiössä ja Linnanmäellä tehdään paljon työtä vastuullisuuden eteen, ja haluamme tehdä tämän työn entistä näkyvämmäksi.


Vastuullinen työnantaja
Olemme panostaneet määrätietoisesti vastuulliseen toimintaan, sillä olemme merkittävä nuorten työllistäjä. Tavoitteenamme on olla Suomen paras työpaikka. Pyysimme viime kesänä henkilökuntaamme vastaamaan Great Place to Work -työtyytyväisyyskyselyyn. Työntekijöiden palautteen perusteella Linnanmäelle myönnettiin Great Place to Work -sertifikaatti. Olemme olleet mukana jo useana vuotena Vastuullinen kesätyö -kampanjassa. Lue lisää Linnanmäestä työnantajana.

Huvittelemalla hyvää
Teemme joka päivä työtä hyvän eteen. Lasten Päivän Säätiö on jo vuosikymmeniä kerännyt varoja lastensuojelutyölle. Huvittelemalla Linnanmäellä myös kaikki asiakkaamme osallistuvat hyvän tekemiseen.

Turvallisuus
Huvipuiston turvallisuudesta huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeä tehtävämme. Turvallisuus on yksi toimintamme kivijaloista, ja kehitämme sitä jatkuvasti. Toimintaamme ohjaavat lait, asetukset ja säädökset. Olemme tiiviissä yhteistyössä useiden viranomaisten kanssa. Turvallisuus on tärkeä osa koko henkilökuntamme koulutuksia.

Ympäristö
Lasten Päivän Säätiö on laatinut ympäristöohjelman, jonka avulla toteutetaan ympäristöasioiden hyvää hallintaa Linnanmäellä. Ympäristöohjelma on tärkeä osa asiakaspalvelua, johon se heijastuu siisteyden ja turvallisuuden, melunhallinnan, energiatehokkuuden ja tehokkaan jätehuollon kautta.
Käytämme huvipuistossamme uusiutuvaa tuulivoimaa.

Eettiset arvot
Edellytämme, että Lasten Päivän Säätiön toimittajat ja yhteistyökumppanit noudattavat eettistä toimintatapaohjettamme.