Vastuullisuus Linnanmäellä

 

Huvittelemalla hyvää

Teemme joka päivä työtä hyvän eteen. Lasten Päivän Säätiö ylläpitää ja kehittää Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja lastensuojelutyölle. Vuosien saatossa olemme keränneet lastensuojelutyölle yhteensä noin 120 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä myös kaikki asiakkaamme osallistuvat hyvän tekemiseen.

 

Työ, jossa on reilusti riemua

Me Linnanmäen työntekijät olemme kaikki hupimestareita ja työskentelemme asiakkaidemme iloksi luomalla heille ainutlaatuisia elämyksiä. Toimimme joukkueena, pilke silmäkulmassa ja arvostamme moninaisuutta niin hupimestareiden kuin asiakkaidenkin joukossa. Olemme merkittävä nuorten työllistäjä. Huvikauden aikana työllistämme yli 700 hupimestaria ja tarjoamme työtä myös 16–17-vuotiaille sekä osatyökykyisille. Lue lisää Linnanmäestä työnantajana

 

Turvallisuus

Huvipuiston turvallisuudesta huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeä tehtävämme. Turvallisuus on yksi toimintamme kivijaloista ja kehitämme sitä jatkuvasti. Toimintaamme ohjaavat lait, asetukset ja säädökset. Olemme tiiviissä yhteistyössä useiden viranomaisten kanssa. Turvallisuus on tärkeä osa koko henkilökuntamme koulutuksia.

Linnanmäelle on myönnetty Vuoden turvallinen organisaatio -palkinto (Finnish Security Awards) vuonna 2021. Palkinto myönnetään yritykselle tai muulle organisaatiolle, joka on esimerkillisesti luonut positiivisen turvallisuuskulttuurin.

 

Ympäristö

Me Linnanmäellä tunnemme vastuumme ympäristöasioista ja toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ottamalla huomioon toimintamme tarkoituksen sekä arvomme. Otamme ympäristönäkökulmat huomioon organisaatiomme päätöksenteossa ja toiminnassa. Noudatamme voimassa olevaa ympäristölainsäädäntöä sekä Linnanmäen Huvipuistolle Helsingin kaupungin myöntämän ympäristöluvan lupamääräyksiä.

Olemme matkalla kohti ympäristövastuullisempaa toimintatapaa. Linnanmäelle on myönnetty Suomen luonnonsuojeluliiton Ekokompassi-sertifikaatti (www.ekokompassi.fi). Sertifikaatti on myönnetty Linnanmäelle ympäristöasioiden hoitamisesta ja kehittämisestä Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän mukaisesti. Ympäristöjärjestelmä on meille konkreettinen työkalu, jolla toteutamme ympäristöasioiden hyvää hallintaa huvipuistotoiminnassamme. Haluamme parantaa jatkuvasti toimintaamme ympäristöjärjestelmän tavoitteiden mukaisesti ottamalla kehitystyössä huomioon asiakkaidemme, hupimestareidemme ja muiden sidosryhmiemme tarpeet.

Linnanmäellä huvilaitteet pyörivät huvikaudella 2022 tuulivoimalla ja lisäksi huvipuiston kiinteistöt lämpiävät uusiutuvalla kaukolämmöllä.

 

Eettiset arvot

Edellytämme, että kaikki yhteistyökumppanimme ja toimittajamme noudattavat eettistä toimintatapaohjettamme.

Arvostamme suoraa ja avointa palautetta toiminnastamme. Linnanmäen ilmoituskanavan kautta voi tehdä ilmoituksen, mikäli sidosryhmämme havaitsee huvipuistotoimintaan liittyviä väärinkäytöksiä. Ilmoituskanavaa ei ole tarkoitettu Linnanmäen palvelua tai tuotteita koskevien asiakaspalautteiden antamiseen. Otamme mielellämme asiakaspalautetta vastaan palautelomakkeen kautta.