Först det roliga, och sedan arbete

Under ett besök på Borgbacken kan du öka ditt företags arbetsglädje, låta det klingande skrattet förlänga livet, och till och med öka konkurrenskraften genom en gemensam tävling. Borgbacken erbjuder en oförglömlig omgivning för alla typers företagsevenemang. Bekanta dig med vårt omfattande utbud och boka en rysligt rolig rekreationsdag, ett muntert möte eller ett kul kundevenemang.

Blev du intresserad? Ta kontakt för mer information!

Ta kontakt med vår försäljningstjänst per telefon på 010 5722 220 (mån-fre 9-16) eller via e-post på [email protected].

Roligt för både den egna personalen och kunderna

Drömmer du om tävlingar, god mat, föreställningar eller att ha hela nöjesparken i eget bruk? Bland Firmaskoj-produkterna finns det otaliga oförglömliga upplevelser både för den egna personalens rekreationsdagar och för kundevenemang.

Roligt utan bekymmer

Vi skräddarsyr alla evenemang enligt kundens önskemål, och gruppens egen Skojmästare ser till att ingen behöver bekymra sig för någonting.

Stöd barnskyddsarbetet

Borgbacken upprätthålls av Stiftelsen Barnens Dag, som varje år donerar medel som samlats in genom Borgbackens biljettintäkter till barnskyddsarbetet. Under årens lopp har Stiftelsen Barnens Dag donerat över 125 miljoner euro till detta viktiga arbete. När du har kul på Borgbacken stöder du samtidigt barnskyddsarbetet i Finland.