Spelfeber?

Har du lika god tur som Alexander Lukas eller kompisgängets bästa sikte? Testa din tur och skicklighet i Borgbackens åtskilliga spel! Om du vinner i ett skicklighetsspel kan du välja mellan ett kramdjur, godis eller en donation till organisationerna som grundade Stiftelsen Barnens Dag.

Borgbackens spel kostar mellan 4 och 5 euro. Du kan betala för spelen med kontanter eller kort.

 • Basketti – Basket
  Svänger nätet med dubbel- eller trippelpoäng? Kan korgbollsspelaren hålla huvudet kallt trots tidspressen? I det här spelet kan du vinna ett JÄTTEPRIS genom att lägga i bollen inom tidsgränser och på varierande nivåer.
 • Derby – Galoppbanan
  På Borgbacken ordnas en egen galopptävling varje dag! I det här skicklighetsspelet kan du vinna ett kramdjur genom att rulla dina bollar snabbare än de andra. Rulla bollarna i rätta hål och låt din häst susa fram över de gröna slätterna. Galoppbanans snabbaste blir mästare i Derby!

 • Hyper - Precisionskast
  Känner du dig som en basebollstjärna i världsklass? Har du ett kraftigt kast? Om du svarade ja är Hyper perfekt för dig. Detta fantastiska nyhetsspel för säsongen 2023 kombinerar precision och kaststyrka. Utmana dig själv och ställ dig i Hypers fantastiska ljus.

 • Riemupyörä - Glädjehjulet
  Tummarna upp och fingrarna i kors! I detta glada lyckohjul kan du vinna söta kramdjur. I Glädjehjulet kan du även sprida glädjen genom att skänka priserna du vunnit i Borgbackens spel till barnskyddsarbete via våra grundande organisationer.

 • Koripallot – Korgbollarna
  Har du planerat ditt kast och värmt upp armarna? Förbered dig väl och kasta bollen i korg. I det här skicklighetsspelet kan du vinna en läcker Chupa Chups-jätteklubba med ett lyckat kast!
  I samarbete med: Conaxess Trade 

 • Namipyörä - Godishjulet
  Hur skulle det smaka med en supersöt godisblandning? Välj ditt lyckotal omsorgsfullt och låt spänningen stiga när lyckohjulet snurrar mot den vinnande siffran och ett jättepris som innehåller godis från Fazer!
  I samarbete med: Fazer

 • Onginta – Mete
  I det här populära spelet med garanterad vinst får du lösa ut Borgbackens eget fiskekort. Fånga tre fiskar och vänta med spänning för att se vad din fångst väger! Priset beror på fångstens totala vikt.

 • Onnenveto – Lyckosnöret
  Du kan pröva på Borgbackens klassiska Lyckosnöre med garanterad vinst både vid huvudporten och vid foten av Kingi. Detta nostalgiska spel bjuder på mångsidiga priser. För fem euro kan du ta reda på vilket pris som hänger i ändan av snöret!

 • Pallotus - Bollkast
  I detta beroendeframkallande spel får du kasta bollar i en frenetisk takt mot färgskiftande rutor. Detta skicklighetsspel kommer att få hela gruppen att spela!
   
 • Pellet – Clownerna
  Få de luriga clownerna att trilla från sin pinne med ett snabbt och lyckat kast och vinn sympatiska priser. I det här snabba skicklighetsspelet får du pröva på precisionskast med tids- och poänggränser!

 • Pumputin
  Ta med dina kompisar och pumpa era varmluftsballonger högt upp i höjderna! Vinnaren i det här högtflygande skicklighetsspelet är den vars ballong stiger snabbast.

 • Puputti
  Hokus pokus filiokus! En trollkarl har hittat till Borgbacken. Vilken färg har kaninen som dras ur hatten? I det här magiska spelet med garanterad vinst får man vänta med spänning för att se vilket pris kaninen som dras ur hatten ger.

 • Purkit – Burkarna
  Burkarna är ett nostalgiskt nöjesparkspel som kräver noggrannhet. Träna ditt sikte och töm bordet på burkar för att vinna!

 • Suklaapyörä – Chokladhjulet
  Välkommen till gottegrisarnas favoritspel! Välj ditt lyckotal, håll tummarna och vinn Dumle-produkter som smälter i munnen.
  I samarbete med: Fazer

 • Taffel-lyckohjulet
  Blev du plötsligt sugen på chips? Lösningen finner du vid Taffel-hjulet! En gigantisk säck krispiga chips väntar på vinnaren! Polera din lyckoslant och styr kosan mot det legendariska lyckohjulet!
  I samarbete med: Orkla

 • Tikat – Pilkastet
  Snurrande engelska piltavlor! Hittar dina tre pilar sin väg över poänggränserna i det här spännande skicklighetsspelet?

 • Tähtipallot – Stjärnbollarna
  Stjärnbollarna är ett bollrullningsspel som det är roligt att spela ensam, men ännu roligare är det tillsammans med en kompis! I det här klassiska skicklighetsspelet får du testa din noggrannhet och vinna söta pris.


Spelen vid huvudporten (Basketti, Tikat, Taffel-lyckohjulet, Onnenveto) öppnas samtidigt som nöjesparkens portar, och de övriga spelen en timme efter att nöjesparken öppnats.  

Spelvalvet

I spelvalvet kan du utmana din och dina kompisars skicklighet på spelautomaterna!

De vildaste kamperna går av stapeln vid körspelen eller till exempel PacMan Smash air hockey. Vid automaterna där du kan vinna elektronik och kramdjur stiger spänningen högre än självaste Kingi! I spelvalvet rinner tiden i väg! Spelvalvet ligger vid foten av Kingi.