Det är gratis inträde till nöjesparken!

Du kan alltså njuta av nöjesparkens atmosfär, programmet och 8 avgiftsfria attraktioner helt gratis!

Åkband

Åkband

Med åkbandet kan du åka i Borgbackens alla attraktioner med hänsyn till längd- och säkerhetsbegränsningar.

51€

Köpt i nöjesparken

51€

Köpt i webbutiken (på engelska) på förhand, hämtat i nöjesparken

Kvällsåkband

Åkbandet är giltigt en besöksdag från klockan 18. Åkbandets pris är detsamma för alla besökare oberoende av längd eller ålder.

41€

Köpt i nöjesparken

Andra roliga biljettprodukter

Åkbiljett

Med en biljett kan du åka en attraktion med hänsyn till längd- och säkerhetsbegränsningar.

11€

Köpt i nöjesparken

Biljettknippe

Biljettknippet innehåller sex biljetter till åkattraktioner. Med en biljett kan du åka en attraktion med hänsyn till längd- och säkerhetsbegränsningar.

51€

Köpt i nöjesparken

Spelknippe

Spelknippet innehåller 6 spelpoletter med vilka man kan spela roliga skicklighets- och Lyckohjulet-spel på Borgbacken.

20€

Köpt i nöjesparken

Kombo

Innehåller två biljetter till åkattraktioner och två spelbiljetter. Med åkbiljetterna kan du åka i Borgbackens attraktioner.

28€

Köpt i nöjesparken

Säsongskoj

Med Säsongskoj kan du lösa ut ett åkband från avhämtningsstället vid Borgbackens biljettförsäljning varje dag under säsong 2023!

299€

Köpt i webbutiken (på engelska) på förhand, hämtat i nöjesparken

Bra att veta

 • Produkternas giltighetstider
  Alla produkter gäller fram till 2018 säsongens slut (21.10.2018), såvida inte annat nämns. Oanvända produkter gottgörs inte.
 • Säkerhetsgränser
  Kontrollera attraktionernas säkerhetsgränser innan du kommer till nöjesparken. Åkattraktionernas säkerhetsgränser grundar sig på de längdbegränsningar som tillverkarna fastställt och som godkänts av myndigheterna. Störtbågarna kan hindra storvuxna personer från att åka i attraktionen. Längden kontrolleras innan man får åka i en attraktion.
 • Gratisattraktioner
  Borgbacken erbjuder tio attraktioner som du kan åka gratis: Kuuputin, Merirosvolaiva, Muksupuksu, Panoraama, Pienoiskaruselli, Pilotti, Rumpukaruselli, Cinema 4D: Sukelluskello HA-1 och Vankkuripyörä.
 • Barn kan behöva följeslagare i åkattraktionerna
  Observera att ett barn kan behöva en följeslagare i vissa av åkattraktionerna. Följeslagaren ska ha fyllt 15 år. Följeslagaren ska ha ett eget åkband eller en åkbiljett för att kunna åka tillsammans med barnet. Ett barn som är under 100 cm eller barnets följeslagare kan åka gratis i Hästbanan, Landskapståget, Karusellen och Lastbilsrallyt, då den ena av dem har ett åkband eller en åkbiljett.
 • Grupper
  Borgbackens försäljningstjänst sammanställer gärna en särskild offert på biljettprodukter för grupper på minst 15 personer: [email protected]. Närmare information om företags- och gruppbiljetter finns på företagssidorna.
 • Betalningsmedel i nöjesparken
  Kontanter kan användas för betalning överallt på Borgbacken. Med bank- eller kreditkort (Visa, Visa Electron, Diners, Eurocard, MasterCard, American Express) kan du betala överallt i nöjesparken. Spel kan dock inte betalas med bank- eller kreditkort. För att kunna betala med ett chipförsett kort krävs det att du har en personlig PIN-kod. Mer information om chipskort får du från din bank.
 • Kultur-, konditions- och fritidssedlar
  Enligt skattelagstiftningen kan kultur-, idrotts- och fritidssedlar inte användas i nöjesparker. Därför godkänns inte kultur-, idrotts- och fritidssedlar som betalningsmedel på Borgbacken.
 • Ändringar
  På grund av väderlek, tekniska problem eller andra oförutsedda händelser kan nöjesparken vara tvungen att stänga attraktioner eller göra ändringar i programmet. Köpta biljetter och åkband byts inte ut och återinlöses inte.