Cinema

Suomen ensimmäisessä 4D-teatterissa, Linnanmäen Cinemassa, on mahdollista kokea kaksi erilaista 4D-kokemusta huvipuistonpäivän aikana.

Cineman nostalgisen sisäänkäynnin löydät pääportin läheisyydestä.


Elokuvat sisältyvät rannekkeen hintaan!


Hinta ilman ranneketta: 2€ / näytös


Lippuja näytöksiin ostettavissa kaikista lipunmyyntipisteistä. Lähin myyntipiste sijaitsee Cineman sisäänkäyntiä vastapäätä olevassa Shop Caramellissa.


  Ice Age: Ihan pähkinöissä 4D


Lähde Ice Agen pähkinähullun sapelihampaisen oravan Jyrsiksen mukaan kaikkien aikojen hulluimpaan seikkailuun: Ice Age - Ihan pähkinöissä 4D. Elokuvassa Jyrsis seikkailee ajasta toiseen rakkaan pähkinänsä kanssa reistailevan aikakoneen avulla. Mukana menossa ovat myös kamut Manny, Diego ja Sid, jotka takaavat hyvät naurut tässä 4D-spektaakkelissa! Kesto: 10 min.


 


Valmistaja: SimEx iWerks

Istuimia: 72

Kapasiteetti: 450-500 henkilöä/h


Ikäraja 7 (sallittu yli 7-vuotiaille). Voi aiheuttaa ahdistusta. Sisältää väkivaltaa.Yli 120cm pituisille, 100-120cm pituiset vain huoltajan (15v.) seurassa. Ei suositella henkilöille, jotka ovat raskaana, tai joilla on sydän- ja verisuoni- tai tuki- ja liikuntaelinsairaus. Nämä turvarajat liittyvät itse laitteeseen ja sen toimintaan (liikkuvat penkit ja tehosteet).


 


  Sukelluskello HA-1


 


Uskallatko astua 4D-haihäkkiin?


Sukelluskello HA-1 esittelee uutta 4D-tekniikkaa, jossa kävijät seisovat itse tapahtumien keskipisteessä. Puolassa kehitetty elämys tuo 4D-tehosteiden kautta akvaariostaan lasin läpi katsojista kiinnostuvan hain pelottavan todentuntuisesti lähelle. Kesto noin 3 minuuttia.


 


Ikäraja 7 (sallittu yli 7-vuotiaille). Voi aiheuttaa ahdistusta.