Valokarnevaali 13.–23. lokakuuta

Millainen lipputuote minulla pitää olla, jotta pääsen osallistumaan Valokarnevaalille?

Tänä vuonna Valokarnevaalille pääsee sujuvammin, kun ostat verkkokaupasta ennakkoon Valokarnevaali-rannekkeen 45 e (sisältää sisäänpääsylipun) tai voit ostaa pelkän sisäänpääsylipun 15 e (sisäänpääsylipulla ei pääse laitteisiin). Saat kaikki lipputuotteet suoraan sähköpostiisi.

Jos sinulla on jo valmiina ranneke, joka on aiemmin ostettu, niin rannekkeen lisäksi sinun tulee vielä varata nettikaupasta maksuton Valokarnevaali-paikkavaraus, joka toimii sisäänpääsylippuna. Tämä lippu esitetään sisääntuloportilla yhdessä rannekkeen kanssa.

Jos saavut puistoon sisäänpääsylipulla, ja haluaisitkin paikan päällä päästä huvittelemaan laitteisiin, niin voit ostaa rannekkeen lippuluukuiltamme tai suurimmasta osasta kioskeja ja kahviloita. Tällöin rannekkeen hinnasta sinulle hyvitetään jo ostamasi sissänpääsylipun hinta 15 e, ja maksat rannekkeestasi 30 e.

Tuleeko minun varata Linnanmäki-päiväni ennakkoon, jos haluan tulla Valokarnevaalille?

Kyllä, Valokarnevaaliin jokaisen huvittelijan on varattava sisäänpääsy ennakkoon. Kun teet ennakkovarauksen, varmistat sisäänpääsyn valitsemanasi Valokarnevaali-päivänä. Tuolloin sinulle on varattu oma paikka päivän kävijäkiintiöstä. Sisäänpääsylippu tarkistetaan Linnanmäen portilla.

Poikkeus: Kausihupilaisten ei tarvitse varata sisäänpääsyä ennakkoon Valokarnevaalille.

Jos ostaa verkkokaupasta Valokarnevaali-rannekkeen, pitääkö minun ostaa sisäänpääsylippu erikseen?

Valokarnevaali-ranneke sisältää sisäänpääsylipun. Sinun tulee vain valita päivä, jolloin olet tulossa puistoon. Saat sekä rannekkeeseen että sisäänpääsyyn oikeuttavan lipun suoraan sähköpostiiisi.

Pääseekö Kausihupilla Valokarnevaalille?

Kyllä pääsee. Kausihupilaisille on varattu oma paikka kävijäkiintiöstä, joten sinun ei tarvitse erikseen ostaa sisäänpääsylippua. Tullessasi näytä portilla voimassa olevaa Kausihupi 2022-sovellustasi.

Pitääkö rannekkeet näyttää Linnanmäelle tullessa?

Kyllä, sinun tulee esittää ennakkoon ostettu ranneke/lahjakortti ja maksuton sisäänpääsylippu. Pelkkä ranneke ei riitä, vaan sinun tulee sen lisäksi tehdä ennakkovaraus eli varata maksuton Valokarnevaali-sisäänpääsylippu tietylle päivälle.

Miten tehdään ennakkovaraus Valokarnevaalille?

Linnanmäen verkkokaupan kautta. Valitse ensin "Rannekkeet ja Kausihupi" ja sitten "Valokarnevaali 2022-ranneke" (ranneke sisältää Valokarnevaalin sisäänpääsylipun). Jos sinulla on jo ranneke, niin valitse "Valokarnevaali-sisäänpääsylippu". Varauksen yhteydessä sinun tulee valita päivä, jolloin olet tulossa vierailulle.

Ostamalla Valokarnevaali-rannekkeen saat tilausvahvistuksen, josta pääset lataamaan molemmat liput eli rannekkeen ja sisäänpääsylipun. Liput latautuvat "Lataa tilaamasi tuote tästä" -näppäimestä. Tämän jälkeen molemmat liput aukeavat suoraan näytölle.

Ostin rannekkeen ennakkoon S-ryhmän kaupasta. Käykö se Valokarnevaalilla?

Kyllä käy, mutta sinun tulee sen lisäksi varata maksuton Valokarnevaali-sisäänpääsylippu Linnanmäen verkkokaupasta.

 

Olen saanut rannekelahjakortin. Käykö se Valokarnevaalilla?

Kyllä käy, mutta sinun tulee sen lisäksi varata maksuton Valokarnevaali-sisäänpääsylippu Linnanmäen verkkokaupasta.

Voiko Valokarnevaalilla päivittää rannekkeen seuraavalle päivälle?

Se ei ole valitettavasti mahdollista Valokarevaalilla.

Voiko Valokarnevaalilla ostaa Iltarannekkeen?

Valokarnevaalin aikana ei ole myynnissä Iltarannekkeita.

Yritän varata lippua Valokarnevaalille, mutta se näyttää, että päivää ei voi valita. Mistä se johtuu?

Olet mahdollisesti valinnut tavallisen aukiolopäivän tuotteen, esimerkiksi Päivän hupirannekkeen. Valitsethan erityisesti Valokarnevaalille tarkoitetun tuotteen, esimerkiksi Valokarnevaali-rannekkeen.