Huvipuistoesiintyjät tarjoavat kauden aikana asiakkaille elämyksellisiä kohtaamisia muuntautumalla ihastuttavasta Rolle-pellestä kauhistuttavan zombin kautta loistavaksi valohahmoksi. Tammikuussa haemme huvipuistoesiintyjiä työskentelemään iik!Week -kauhufestivaaliin. 

  • Työntekijöiden määrä: n. 10 ja lisäksi kauhufestivaali iik!Weekin aikana n. 30
  • Työn kuormittavuuden vuoksi ohjelmatyöntekijöiden tulee olla 18 vuotta täyttäneitä.
  • Työpäivän pituus: 5-6 tuntia, kauhufestivaali iik!Weekillä 8-11 tuntia
  • Työvuorot painottuvat kesällä klo 12–19 välille, syksyn tapahtumaviikoilla klo 13–24 välille

Huvipuistoesiintyjä iik!Weekillä

iik!week kauhufestivaalin esiintyjänä pääset heittäytymään erilaisten kauhuhahmojen, kuten zombin tai vampyyrin rooliin ja olet mukana luomassa asiakkaillemme ikimuistoista kauhuelämystä. Tehtävässä kartutat arvokasta kokemusta esiintymisestä. 

Huvipuistoesiintyjäksi voi hakea syksyn kauhuviikoille. Aiempi esiintymiskokemus sekä musikaalisuus ovat työtehtävässä eduksi, mutta jokainen hupimestari saa kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että kaikilla on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään.

Huvipuistoesiintyjä

Huvipuistoesiintyjät takaavat iloisella ja heittäytyvällä asenteella, asiakaspalvelu- ja tiimityötaidoilla sekä turvakäsillä onnistuneen päivän niin asiakkaille kuin Linnanmäen rakastetulle Rolle-pellellekin. Asiakaspalvelutaidot ovat eduksi kohdatessasi päivittäin satoja asiakkaita, joita huomioidaan yksilötasolla. Työtehtävässä työskennellään osana tiimiä, joten hyvät tiimityötaidot ovat työssä menestymisen kannalta tärkeät.

Huvipuistoesiintyjänä on mahdollisuus kehittyä asiakaspalvelun taitajaksi. Esiintyjien tehtävänä on toimia Linnanmäen erilaisten huvipuistohahmojen rooleissa, kuten Rolle-pellenä ja Kaverina, Hattaraisena sekä Kingin Ritarina. Lisäksi tulevalle Huvipuistokaudelle on suunnitteilla esiintyjistä koostuva alueorkesteri, joka viihdyttää asiakkaita kesäkuukausina. Tarvittaessa esiintyjät tekevät myös muita tapahtumatoimintaan liittyviä avustavia työtehtäviä, kuten kirjoittavat ohjelmakuulutuksia ja huoltavat esiintymisasuja.

Rolle-pelle on ystävällinen ja avulias kaikkien kaveri, joka saa hymyn huulille sateisenakin päivänä. Rolle-pellen matkassa kulkee Kaveri, joka turvaa Rolle-pelleä ja toimii hänen tulkkinaan. Kingin Ritari on uljas ja rohkea ritari, joka viihdyttää huvittelijoita Kingi-vapaapudotustornin läheisyydessä ja varmistaa, että huvikunnassa kaikilla on varmasti hauskaa. Vaaleanpunainen ja valloittava Hattarainen piristää iloisella olemuksellaan ympäri puistoa.

Syksyn tapahtumaviikkojen aikana huvipuistoesiintyjät toimivat iik!Week-kauhufestivaalin näyttelijöinä (esim. zombeina) sekä Valokarnevaalin alue-esiintyjinä (esim. peilihahmoina). Huvipuistoesiintyjät kartuttavat arvokasta kokemusta erilaisista asiakaspalvelutilanteista sekä esiintymisestä. Työssä saa arvokasta kokemusta erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta ja esiintymisestä, kun improvisoiden tuotetaan elämyksiä kaikille huvittelijoille.

 

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijät kieputtavat huvittelijoita monipuolissa laitteissa turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtien.

Siistijä

Siistijät pitävät huolta huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä sekä jakavat asiakkaille loistavat vinkit huvitteluun.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvojat varmistavat turvallisen huvittelun ja opastavat asiakkaita huvittelun pariin.

Pelimyyjä

Pelimyyjät heittäytyvät luomaan elämyksiä huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät kukkaistutukset ja viheralueet parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyyjät löytävät juuri oikeat lipputuotteet ja jakavat vinkkejä onnistuneeseen huvipuistopäivään.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät valmistavat niin suolaiset kuin makeat herkut huvipuiston asiakkaille.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuisissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Huvipuistoesiintyjä

Huvipuistoesiintyjät hauskuuttavat asiakkaita niin Rolle-pellen roolissa kuin heittäytymällä esiintymään teemaviikoilla.