Järjestyksenvalvojien työtehtäviin kuuluu huvipuiston yleisestä turvallisuudesta, järjestyksenvalvonnasta ja viihtyvyydestä huolehtiminen. Järjestyksenvalvojat kohtaavat päivittäin satoja asiakkaita ja ovat luomassa näiden kohtaamisten kautta asiakkaillemme unohtumattomia huvipuistokokemuksia.

  • Järjestyksenvalvojien määrä: n. 50
  • Järjestyksenvalvojalta odotetaan työsuhteen alkaessa 18 vuoden ikää työssä vaadittavan järjestyksenvalvojakortin vuoksi.
  • Työpäivän pituus: 5–12 tuntia

Järjestyksenvalvojat huolehtivat Linnanmäen Huvipuiston päivittäisestä avaamisesta ja sulkemisesta, asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta sekä koko huvipuiston yleisestä viihtyvyydestä. Tehtävään kuuluu olennaisena osana huippuunsa hiottu asiakaspalvelu, johon kuuluu huvittelijoiden neuvontaa sekä pelinenäistä asiakaspalvelua koko huvipuiston alueella. Jokainen hupimestari saa kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että kaikilla on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista, ja työyhteisössämme on hyvä ja tiivis yhteishenki.

Järjestyksenvalvojien päiväohjelmaan sisältyy vaihtelevasti erilaisia työtehtäviä. Työpäivän pituus mukailee huvipuiston aukioloaikoja siten, että osa työvuoroista alkaa noin tuntia ennen huvipuiston avaamista. Työvuorot päättyvät pääosin puoli tuntia sulkemisajan jälkeen. Pystymme usein pienin joustoin mahdollistamaan työskentelyn myös opintojen ohessa.

Järjestyksenvalvojan työssä tarvitaan aktiivista ja oma-aloitteista otetta, hyvää paineensietokykyä sekä taitoa käyttää pelinenää erilaisissa tilanteissa. Tärkeää on pystyä tarvittaessa tekemään päätöksiä ripeästikin. Kiinnostus itsensä ja oman tiimin kehittämiseen on eduksi.

Linnanmäen Huvipuisto on ainutlaatuinen työympäristö järjestyksenvalvojan työn näkökulmasta. Järjestyksenvalvojat oppivat tärkeitä yhteistyötaitoja, sillä työskentely tapahtuu pareittain. Asiakaspalvelutaitoja pääsee hiomaan erilaisissa neuvontatilanteissa ja muissa kohtaamisissa asiakkaiden kanssa. Paineensietokyky ja ongelmanratkaisutaidot kehittyvät erilaisia tilanteita hoitaessa.

Monipuoliset työtehtävät antavat hyvän käsityksen yleisestä turvallisuus- ja asiakaspalvelukulttuurin riippuvuudesta toisiinsa. Työn ohessa ja työsuhteen aikana järjestettävissä koulutuksissa pääsee oppimaan tärkeitä taitoja kuten palo- ja pelastustaitoja, joista on hyötyä myös työelämän ulkopuolella. Monipuoliset asiakaspalvelukohtaamiset kartuttavat myös itsevarmuutta ratkaista erilaisia tilanteita. Työpäivien aikana saa nauttia kesästä ulkona, hyvässä seurassa! 

 

 

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijät kieputtavat huvittelijoita monipuolissa laitteissa turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtien.

Siistijä

Siistijät pitävät huolta huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä sekä jakavat asiakkaille loistavat vinkit huvitteluun.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvojat varmistavat turvallisen huvittelun ja opastavat asiakkaita huvittelun pariin.

Pelimyyjä

Pelimyyjät heittäytyvät luomaan elämyksiä huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät kukkaistutukset ja viheralueet parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyyjät löytävät juuri oikeat lipputuotteet ja jakavat vinkkejä onnistuneeseen huvipuistopäivään.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät valmistavat niin suolaiset kuin makeat herkut huvipuiston asiakkaille.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuisissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Huvipuistoesiintyjä

Huvipuistoesiintyjät hauskuuttavat asiakkaita niin Rolle-pellen roolissa kuin heittäytymällä esiintymään teemaviikoilla.