Siistijän tehtäviin kuuluu huolehtia huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä ja hygieenisyydestä huvipuiston aukioloaikoina sekä aamuisin huolehtia huvipuistolaitteiden ja -pelien siisteydestä. Siistijän työssä korostuvat hupimestarin avainominaisuuksista turvakädet ja aloitteellinen pelinenä, joka havaitsee mahdollisuudet parantaa puiston viihtyisyyttä ja turvallisuutta.

  • Siistijöiden määrä: n. 22
  • Siivousalueiden määrä: 3-5
  • Työpäivän pituus: 4-12 tuntia
  • Siistijöiksi palkataan pääsääntöisesti 18 vuotta täyttäneitä. Tarjoamme lisäksi ulkoterassisiistijän tehtäviä n. 3:lle 16-17-vuotiaalle työntekijälle. 

Linnanmäen siistijöillä on iloista asennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyötaitoja. Siistijät työskentelevät pääsääntöisesti huvipuiston aukioloaikojen mukaisesti: työpäivät ovat usein pitkiä ja kiireisiä. Lisäksi siistijät tekevät myös lyhyempiä peli- ja laitepesuvuoroja aamuisin ennen huvipuiston aukeamista. Haemme siistijöitä eri pituisiin työsuhteisiin huvipuistokauden ajaksi.

Päivän aikana siistijä on vastuussa oman alueensa siisteydestä. Omasta alueesta huolehditaan kiertäen aluetta aktiivisesti keräämällä roskia ja varmistamalla WC-tilojen siisteyden. Ihmisvilinässä liikkuessa asiakkaiden auttaminen ja opastaminen ovat osa työtehtävää. Siistijän työssä onkin erinomainen mahdollisuus käyttää aktiivista hupimestarin vinkkisuuta, joka kertoo juuri oikeat neuvot ja suositukset asiakkaille. Jokainen hupimestari saa kattavan perehdytyksen sekä koulutuksen turvallisuusasioihin, joilla varmistetaan, että kaikilla on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään.

Työ siistijänä on monipuolista tarjoten mahdollisuuden oppia useita uusia taitoja kesän aikana.Siistijät kehittyvät monipuolisen asiakaspalvelun mestareiksi ja varsinkin asiakkaiden opastamisesta tulee kesän aikana helppoa. Kiireen keskellä oppii priorisoimaan työtehtäviä kiireellisyysjärjestykseen ja johtamaan omaa työtään. Siistijät ottavat työpäiviensä aikana n. 20 000-30 000 askelta, joten kesän aikana kehittyy arvokkaan työkokemuksen lisäksi reipas peruskunto.

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijät kieputtavat huvittelijoita monipuolissa laitteissa turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtien.

Siistijä

Siistijät pitävät huolta huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä sekä jakavat asiakkaille loistavat vinkit huvitteluun.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvojat varmistavat turvallisen huvittelun ja opastavat asiakkaita huvittelun pariin.

Pelimyyjä

Pelimyyjät heittäytyvät luomaan elämyksiä huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät kukkaistutukset ja viheralueet parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyyjät löytävät juuri oikeat lipputuotteet ja jakavat vinkkejä onnistuneeseen huvipuistopäivään.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät valmistavat niin suolaiset kuin makeat herkut huvipuiston asiakkaille.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuisissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Huvipuistoesiintyjä

Huvipuistoesiintyjät hauskuuttavat asiakkaita niin Rolle-pellen roolissa kuin heittäytymällä esiintymään teemaviikoilla.