Lipunmyyjät vastaavat Linnanmäen lipputuotteiden myynnistä huvipuistossa. Pelinenänsä avulla lipunmyyjät osaavat aistia asiakkaiden huvitustarpeet ja tarjota heille sopivimmat lipputuotteet. Lipunmyyjän vinkkisuu toimii aina kaikissa asiakaspalvelutilanteissa.

  • Lipunmyyjien määrä: n. 30
  • Työpäivän pituus: 4-12 tuntia
  • Lipunmyyjän työtehtäviin voidaan palkata 18-vuotta täyttäneiden lisäksi myös muutamia alaikäisiä, 16-17-vuotiaita, työntekijöitä.

Lipunmyyjän työtehtäviin kuuluu erilaisten lipputuotteiden myynti ja laadukas asiakaspalvelu Linnanmäen lipunmyyntipisteissä. Lipunmyyjänä pääsee kehittämään myyntitaitoja, oppimaan sopivien lipputuotteiden suosittelua sekä neuvomaan ja opastamaan asiakkaita heidän huvittelupäivänsä aikana. Lipunmyyjät työskentelevät perinteisten lippukassojen lisäksi huvipuiston pääportilla hupioppaana, jonka työtehtäviin kuuluu asiakkaiden toivottaminen tervetulleeksi ja opastaminen huvittelupäivän alkuun. Asiakaspalvelun lisäksi työtehtäviin kuuluu huolellinen kassan- ja rahankäsittely sekä myyntipisteen tilitys työvuoron päätteeksi.

Jokainen hupimestari saa kattavan perehdytyksen, jolla varmistetaan, että kaikilla on mahdollisuus menestyä omassa työtehtävässään. Lipunmyynnissä onnistumaan auttavat myös kannustavat työkaverit ja vuoroesihenkilöt.

Lipunmyyjänä työskennellessä yhdessä Suomen vilkkaimmista matkailukohteista saa valmiudet kohdata monenlaisia asiakkaita ja oppii tunnistamaan erilaisia asiakastarpeita. Lipunmyyjät oppivat myös hyviä myyntitaitoja käyttäen hupihoksottimia ja pelinenää, joista on apua myös myöhemmässä työelämässä.

Lipunmyyjiltä odotamme positiivista, oma-aloitteista ja myyntihenkistä työotetta. Hyvä kielitaito on eduksi lipunmyyjänä toimiessa, mutta työtehtävässä kielitaito kehittyy varmasti. Työskentely lukuisissa erilaisissa asiakaskohtaamisissa ja joskus hektisissäkin tilanteissa edellyttää hyvää paineensietokykyä ja tilannetajua. Rahan- ja lipputuotteiden käsittely vaatii sekä vastuullisuutta että jatkuvaa tarkkaavaisuutta.

Työpäivien pituudet vaihtelevat kesäsesongista ja työtehtävästä riippuen neljästä kahteentoista tuntiin. Pystymme usein pienin joustoin mahdollistamaan työskentelyn myös opintojen ohessa.

 

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijät kieputtavat huvittelijoita monipuolissa laitteissa turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtien.

Siistijä

Siistijät pitävät huolta huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä sekä jakavat asiakkaille loistavat vinkit huvitteluun.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvojat varmistavat turvallisen huvittelun ja opastavat asiakkaita huvittelun pariin.

Pelimyyjä

Pelimyyjät heittäytyvät luomaan elämyksiä huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät kukkaistutukset ja viheralueet parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyyjät löytävät juuri oikeat lipputuotteet ja jakavat vinkkejä onnistuneeseen huvipuistopäivään.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät valmistavat niin suolaiset kuin makeat herkut huvipuiston asiakkaille.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuisissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Huvipuistoesiintyjä

Huvipuistoesiintyjät hauskuuttavat asiakkaita niin Rolle-pellen roolissa kuin heittäytymällä esiintymään teemaviikoilla.