Puutarhatyöntekijät vastaavat useista upeista kukkaistutuksista sekä laajoista viheralueista. Huolitellussa ja kauniissa ympäristössä asiakkaamme viihtyvät ja nauttivat olostaan.

  • Puutarhatyöntekijöiden määrä: n. 5
  • Työn fyysisyyden sekä työssä käytettävien laitteiden takia edellytämme työntekijöiltä 18 vuoden ikää.
  • Työvuorot sijoittuvat arkipäivien aamuihin ennen huvipuiston avautumista klo 6-14.

Puutarhatyöntekijän työtehtäviin kuuluu kukkien istutusta, hoitoa, kastelua, puiden ja pensaiden leikkuuta, nurmikon leikkuuta, trimmausta sekä kanttausta. Puita ja pensaita leikkaamalla varmistetaan asiakkaiden turvallinen huvittelu laitteilla koko kauden ajan. Puutarhatyöntekijät käyttävät monia pienkoneita sekä Avant-traktoria.

Puutarhatyöntekijä tuntee huvipuiston alueen laajasti ja pääseekin vinkkaamaan asiakkaille reitit ja kertomaan puiston toiminnoista oli kyseessä ruokailupaikan, wc tai laitteen paikan löytäminen. Puutarhatyöntekijät pääsemät myös jakamaan oppejaan huvittelijoille, jotka usein pysähtyvät kuvaamaan ja kysymään upeista kukkaistutuksista.

Puutarhatyöntekijät saavat Linnanmäellä kattavan perehdytyksen työtehtäviin turvallisuus huomioiden ja oppii käyttämään erilaisia puutarhatyökaluja ja -koneita. Kesän aikana pääsee oppimaan paljon kasveista ja oivaltamaan, kuinka erilaiset kasvit kasvavat ja mitä niiden menestyksekäs hoitaminen edellyttää. Linnanmäellä oppii myös tekemään töitä turvallisesti. Kesän aikana pääsee kehittämään vuorovaikutustaitojasi muiden hupimestareiden kanssa. Puutarhatyössä sinua auttavat onnistumaan kannustavat tiimikaverit sekä esihenkilö. Laaja-alainen työnkierto eri tehtävissä tiimin sisällä kasvattaa taitoa kauden aikana.

Puutarhatyöntekijältä odotamme positiivista, oma-aloitteista ja reipasta työotetta. Työ on fyysistä ulkotyötä niin hyvällä tuulella kuin hellesäässäkin. Puutarha-alan koulutuksesta ja kokemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole työtehtävän kannalta välttämätöntä.

Laitetyöntekijä

Laitetyöntekijät kieputtavat huvittelijoita monipuolissa laitteissa turvallisuudesta ja viihtyvyydestä huolehtien.

Siistijä

Siistijät pitävät huolta huvipuiston alueen ja yleisten tilojen siisteydestä sekä jakavat asiakkaille loistavat vinkit huvitteluun.

Järjestyksenvalvoja

Järjestyksenvalvojat varmistavat turvallisen huvittelun ja opastavat asiakkaita huvittelun pariin.

Pelimyyjä

Pelimyyjät heittäytyvät luomaan elämyksiä huvipuistopeleissä.

Puutarhatyöntekijä

Puutarhatyöntekijät kastelevat, kitkevät, trimmaavat ja nyppivät kukkaistutukset ja viheralueet parhaimpaan loistoonsa.

Lipunmyyjä

Lipunmyyjät löytävät juuri oikeat lipputuotteet ja jakavat vinkkejä onnistuneeseen huvipuistopäivään.

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijä

Kioski-, kahvila- ja ravintolatyöntekijät valmistavat niin suolaiset kuin makeat herkut huvipuiston asiakkaille.

Myymälätyöntekijä

Myymälätyöntekijät esittelevät hauskoja tuliaisia ainutlaatuisissa teemoitetuissa myymälöissämme.

Huvipuistoesiintyjä

Huvipuistoesiintyjät hauskuuttavat asiakkaita niin Rolle-pellen roolissa kuin heittäytymällä esiintymään teemaviikoilla.